Vår Lista med Snickare

Här nedanför har vi samlat en lista med duktiga och seriösa snickare i Stockholm.

Har du något tips eller erfarenhet? Mejla oss på info@snickarestockholm.nu eller skicka ett meddelande i formuläret på sidan för kontakta oss.

Vi värdesätter dina åsikter och vill gärna berätta för andra som söker snickare vad du tycker! På så vis får konsumenterna och kunderna en röst, samtidigt som vi främjar att seriösa och duktiga snickare får synas (och höras) lite extra.

Manfreds Snickeri

Mandreds Snickeri i Stockholm kallar sig själva för ”mångasidiga” på sin hemsida och vi på Snickare Stockholm punkt nu är benägna att hålla med. Hos Manfreds kan nämligen få professionell hjälp med ett synnerligen brett spektrum av snickartjänster. Allt från finstämda möbel-och inredningssnickerier till fullskaliga renoverings-och byggnadsarbeten…

Läs mer om Manfreds Snickeri.

Snick Bygg

Snick vänder sig åt såväl privatkunder, som företag, föreningar och fastighetsägare.

Målsättningen är alltid att anpassa tjänsterna efter kundens behov, och erbuda professionell service till konkurrenskraftiga priser.

Har lång erfarenhet och gediget track record för alla slags entreprenad-tjänster. Rekommenderas.

Läs mer om Snick Bygg

Törnros Snickeri

thörnros snickare stockholmTörnros Snickeri är en perfekt tillgång för dig som söker en snickare i Stockholm som kan hjälpa dig i hus och hem. Såhär skriver företag själva om sina tjänster på hemsidan: ”Som finsnickeri kan vi skapa det mesta av trä. Skillnaden mellan oss och vanliga snickare syns tydligast i detaljerna.” Törnros Snickare i Stockholm erbjuder snickartjänster för…

Läs mer om Törnros Snickeri

Ahlstrands Snickeri

Ahlstrands Snickeri är beläget i Stockholm, men levererar specialsnickrade möbler och finsnickerier till kunder över hela världen. Vilket givetvis inte bör hindra dig som bor i Stockholm, och letar efter en snickare i Stockholm, att ta kontakt med Ahlstrands. Tvärtom. För dig med höga krav, som vill ha personliga, exklusiva snickerier och inredningsarbeten så är detta en perfekt leverantör.

Läs mer om Ahlstrands Snickeri.

ASP Snickeri

asp snickeri ASP Snickeri i Stockholm snickrar möbler och inredning efter dina önskemål, och skriver själva på sin hemsida att ”inget jobb är för litet”. Med andra ord: har du bara aldrig en så lösryckt idé kan du ta kontakt med ASP Snickeri för hjälp med skissandet från idé till konkreta snickerier. ASP är vana vid att jobba utifrån sina kunders specifika önskemål.

Läs mer om ASP Snickeri.

Lars Jonzon Snickare AB

lars jonzon snickareHos Lars Jonzon Snickare AB kan du få hjälp av en snickare med stor kompetens inom träinredningar och specialsnickerier för hem, företag och offentliga miljöer. Man skulle också kunna uttrycka det som såhär. Lars Jonzon Snickeri är framförallt till för dig i Stockholm som vill ha det där lilla extra. Som ställer stora krav på utförande, design och yrkesskicklighet.

Läs mer om Lars Jonzon

Powered by WordPress. Designed by WooThemes